Φρέντι Μπελέρης για τη υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές: «Συγκινήθηκα και έκλαψα»

Φρέντι Μπελέρης για τη υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές: «Συγκινήθηκα και έκλαψα»

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας εκφράζει την ελπίδα η υποψηφιότητά του να λειτουργήσει ως καταλύτης για την βελτίωση των σχέσεων της Ελλάδας με την Αλβανία

«Η Ελλάδα έδειξε ότι έχει δύναμη και δεν εκβιάζεται»! τόνισε μεταξύ άλλων ο Φρέντι Μπελέρης για την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και αποκάλυψε το πώς ένιωσε όταν άκουσε το όνομά του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Συγκινήθηκα και έκλαψα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που του δίνει να μιλήσει στην Ευρώπη για τον δίκαιο αγώνα και όλα όσα αφορούν τον Ελληνισμό της Αλβανίας.

Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζει την ελπίδα η υποψηφιότητά του να λειτουργήσει ως καταλύτης για την βελτίωση των σχέσεων της Ελλάδας με την Αλβανία. Για να αλλάξει η στάση της κυβέρνησης των Τιράνων απέναντι στην μειονότητα.

Σε ό,τι αφορά στα γεγονότα που τον οδήγησαν στη φυλακή ο κ. Μπελέρης μιλά για «ξεδιάντροπο πραξικόπημα». «Αυτό είναι αδιανόητο για μία χώρα που θέλει που θέλει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας» λέει χαρακτηριστικά.