Παπανώτας για αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Παπανώτας για αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Αιχμές του δημοσιογράφου κατά του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη και της Σοφίας Μπεκατώρου

«Είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive ο δημοσιογράφος είπε: «Είναι μια μεγάλη νίκη που κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα υπόλοιπα κόμματα ενάντια του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω συγχαρητήρια για τον ρηχό τρόπο σκέψης που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι. Από την άλλη χαίρομαι, γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και δεν είναι πρέπουσες οι συνθήκες, καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ από χθες είχα μιλήσει με πολύ υψηλά ιστάμενους του κόμματος και τους είπα πως "αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχθώ -γιατί είμαι ένας υποψήφιος ο οποίος είμαι πάντα στο κέντρο της προσοχής- τότε να παραιτηθώ". Μου είπανε "όχι Δημήτρη μου, θα είμαστε στο πλευρό σου". Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν θέλουν τη βοήθειά μου; Δεν πειράζει. Δεν πρόκειται για προσβολή μόνο στο πρόσωπο μου, αλλά και όλων αυτών που ήρθαν για να ψηφίσουν για την ανάδειξη των υποψηφίων του κόμματος. Καλή συνέχεια εύχομαι και στον κ. Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω, ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε, από το πρώτο βίντεο που ανέβασε» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Για την Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και σε άλλο σημείο τόνισε, ότι «αυτό που είναι η βασική αρχή του #MeToo, είναι βγείτε και μιλήστε». Κατηγόρησε δε την Σοφία Μπεκατώρου για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε πάλι για «κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του.