Στα άκρα ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία: «Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή ξανά κάλπες»

Στα άκρα ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία: «Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή ξανά κάλπες»

Νέα... βόμβα έριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν, θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές», του απάντησαν

Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Στέφαλος Κασσελάκης, ο οποίος απατεί την αναγνώρισή του από όλη την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κουμουνδούρου.

«Πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή προσφυγή στο Συνέδριο» ήταν το τελεσίγραφο του προέδρου του κόμματος προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν λειτουργικά και δομικά προβλήματα. Είναι το μήνυμα που λαμβάνω από τα μέλη. Οι κομματικές αυτές δομές ανήκουν σε μια άλλη συγκυρία. Θα κάνω τις προτάσεις μου για καταστατικές αλλαγές όταν γίνει το καταστατικό συνέδριο που θα είναι συνέδριο επανίδρυσης», είπε.

Το καταστατικό Συνέδριο είναι προγραμματισμένο για το Φθινόπωρο.

Συνεχίζοντας ο Κασσελάκης ανέφερε: «Δεν είναι ζήτημα προσωπικό αυτό που θα πω, ωστόσο αν δεν μπορείτε να πείτε ότι με εμπιστεύεστε τότε πείτε ποιον θέλετε. Αν δεν με εμπιστεύεστε ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών».

Κλείνοντας ανέφερε: «Να πάμε στις εθνικές εκλογές χωρίς την μόνιμη αμφισβήτηση. Δεν προτίθεμαι να γίνω Ιφιγένεια».

Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν: «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν, θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές».