Αντώνης Σαμαράς για το γάμο των ομοφυλόφιλων: «Ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Αντώνης Σαμαράς για το γάμο των ομοφυλόφιλων: «Ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

«Αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!», λένε οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

Στην... επίθεση πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς ενάντια στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής:

«Σήμερα, ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών "φροντιστηρίων" του κ.Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να "επιτεθεί" στον κ. Αντώνη Σαμαρά επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον ...Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας τής ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!! Δεν αντιλαμβανόμαστε το "μάθημα" που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά, στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την "αποχή". Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το "ζήτημα συνείδησης" που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή τού Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!».