Ακρίτα για το τριήμερο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε πληγείσες περιοχές;»

Ακρίτα για το τριήμερο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε πληγείσες περιοχές;»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσκληση του Στ. Κασσελάκη προς τους βουλευτές του κόμματος του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το email – πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους βουλευτές του κόμματός του για μια τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες στις 19-21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές μόλις έλαβαν το email άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον αναρωτώμενοι «είμαστε σοβαροί; Τι πράγματα είναι αυτά;» ενώ κάποιοι από τους τομεάρχες αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι με την υποχρέωση να παρουσιάσουν PowerPoint, λέγοντας πως «δεν είμαστε ούτε μαθητές, ούτε φοιτητές που μας βάζει εργασία ο καθηγητής».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτής του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε τα εξής σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook:

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει “εκτός Αθηνών” – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!».