Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος ενός κόμματος που μας φόρτωσε το πιο άχρηστο μνημόνιο και έφερε σε ουρές τους πολίτες έξω από τράπεζες

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος ενός κόμματος που μας φόρτωσε το πιο άχρηστο μνημόνιο και έφερε σε ουρές τους πολίτες έξω από τράπεζες

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Σημίτη

H συζήτηση περί παρελθόντος δεν αφορά την κοινωνία, αντίθετα την ενδιαφέρει το παρόν, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ αναφορικά με την επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Σημίτη.

«Ο κ. Κασσελάκης, είναι πρόεδρος ενός κόμματος που μας φόρτωσε το πιο άχρηστο μνημόνιο και έφερε σε ουρές τους πολίτες έξω από τράπεζες και δεν μπορεί να μιλάει με τέτοιο τρόπο για έναν πρώην πρωθυπουργό, υιοθετώντας πλήρως τη ρητορική του υπαρχηγού του, του κ. Πολάκη για χρέη και χρεοκοπία».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να περικοπούν φοροαπαλλαγές ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης ή οποιοδήποτε αύξηση φορολογικού συντελεστή. «Δεν είμαι ο εκπρόσωπος του υπ. Οικονομικών αλλά δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν είναι στην ελληνική κυβέρνηση.

Ως προς το ζήτημα του χρέους, σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη μείωση, τονίζοντας παράλληλα ότι το νομοσχέδιο θα εξετάσει ποιοι είναι ακριβώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες από το 71% που δηλώνουν κάτω από τον κατώτατο μισθό.