Καρανίκας κατά Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: Ακύρωσαν την ύπαρξη τους – Η δεύτερη ανάρτηση για το «Αριστερό DNA»

Καρανίκας κατά Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: Ακύρωσαν την ύπαρξη τους – Η δεύτερη ανάρτηση για το «Αριστερό DNA»

«Όσοι και όσες επικαλούνται το αριστερό DNA για να προβάλουν την αριστεροσύνη τους, εδώ πιο κάτω έχει παράρτημα η Χρυσή Αυγή και κάτι ρατσιστές»

Πυρά κατά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Νίκος Καρανίκας, μετά την ανακοίνωσή της με την οποία ζητούσε άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας, προκειμένου να γίνει ανάκληση των διαγραφών από το κόμμα.

«Ακύρωσαν την ύπαρξη τους. Η ανακοίνωση την νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εναντίον του εκλεγμένου προέδρου Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis αποδεικνύει πως μπορεί να μετατραπεί ένα όργανο σε μέρος του προβλήματος όταν εργαλειοπιείται για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς μιας παρέας και δυο φραξιών.

Είναι προφανές ότι για τα μέλη του κόμματος και για το κόσμο όλο, δεν υφίσταται πλέον νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Υπονόμευσαν την ύπαρξη τους καθώς βυθίστηκαν στον πανικό του συναισθήματος που προκαλεί το υπαρξιακό πρόβλημα των βαρόνων της αριστερής Ελίτ, των φραξιών και των ιερών αγελάδων», σημειώνει στην ανάρτησή του.

 

Σε μια δεύτερη ανάρτηση, ο Νίκος Καρανίκας σημειώνει: «Αστειότητες

Όσοι και όσες επικαλούνται το αριστερό DNA για να προβάλουν την αριστεροσύνη τους, εδώ πιο κάτω έχει παράρτημα η χρυσή αυγή και κάτι ρατσιστές του προηγούμενου αιώνα.

Μην το καθυστερείτε γιατί παραμονεύει και η μετάλλαξη.

Φυσικά υπάρχει και η εναλλακτική για μια κωμική θεατρική παράσταση με τίτλο «το dna μου με κυνηγάει και το παρελθόν γελάει».