ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές της Δώρας Αυγέρη κατά Κατρούγκαλου και Φίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές της Δώρας Αυγέρη κατά Κατρούγκαλου και Φίλη

«Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε»

«Χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής», τόνισε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, δίνοντας το στίγμα της ηγεσίας του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ, αφήνοντας αιχμές ενατίον του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Νίκου Φίλη.

Αναφερόμενη στον σάλο που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με αφορμή τη δήλωση Κατρούγκαλου για την επαναφορά των συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών, είπε ότι επρόκειτο για ένα «παιδαριώδες σφάλμα», προσθέτοντας ωστόσο με νόημα, ότι «εγώ δεν κατατάσσω τον κύριο Κατρούγκαλο, στους ανθρώπους που κάνουν εύκολα λάθη». Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπονοεί, ότι η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε εσκεμμένα, η κ. Αυγέρη απέφυγε δύο φορές να απαντήσει.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, η κ. Αυγέρη ανέφερε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι, που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης, για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην επίθεση του Νίκου Φίλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα, στην οποία συμμετείχε – να θυμίσω ότι ήταν υπουργός Παιδείας – και εξακολουθεί να κάνει αντιπολίτευση στον πρώην πρωθυπουργό».