Συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή

Συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή

Θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην, πλέον, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του κ. Τσίπρα, στη Βουλή και αναμένεται να είναι σύντομη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσίπρας είχε επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά τόσο με τον κ. Κασσελάκη, όσο και με την κυρία Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως μετά δήλωσε πως «αισθάνεται περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία» και «ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή στη μαζική ανταπόκριση των μελών μας το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».