Κασσελάκης: Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο, εγώ δεν τους φοβάμαι

Κασσελάκης: Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο, εγώ δεν τους φοβάμαι

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απαντάει σε όσους τον κατηγορούν σημείο προς σημείο

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος από την πλευρά της ομογένειας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας στον κλάδο της ναυτιλίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντάει σε όσους τον κατηγορούν σημείο προς σημείο. «Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκατ. κέρδος για τους επενδυτές μου» επισημαίνει. «Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…)», συμπληρώνει. Σημειώνει ότι η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον του ή της Tiptree Marine που ίδρυσε. Υπάρχει κατά της διαχειρίστριας εταιρείας VShips Νορβηγίας, η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, με την οποία όμως δεν έχει καμία σχέση.

«Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω» καταλήγει.