Αχτσιόγλου για εξώσεις: Κανένας μόνος του σε αυτή τη βαρβαρότητα

Αχτσιόγλου για εξώσεις: Κανένας μόνος του σε αυτή τη βαρβαρότητα

«Βία σε πολίτες και βουλευτές που αντέδρασαν»

«Κανένας μόνος του σ’ αυτή τη βαρβαρότητα», τονίζει η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή την προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια, «για αρχικό χρέος 800 ευρώ όπως καταγγέλεται».

«Τις εικόνες ντροπής στα Πατήσια φέρνουν ο πτωχευτικός της ΝΔ και η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας. Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας με τα ΜΑΤ, για αρχικό χρέος 800 ευρώ όπως καταγγέλλεται. Βία σε πολίτες και βουλευτές που αντέδρασαν. Κανένας μόνος του σ’ αυτή τη βαρβαρότητα», σημειώνει σε δήλωση της η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ

«Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του αναφέροντας:

«Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σημείο βρέθηκε ο βουλευτής Α’ Αθήνας του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ».