Γιώργος Τσίπρας για ΕΥΠ: «Έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση»

Γιώργος Τσίπρας για ΕΥΠ: «Έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση»

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η Υπηρεσία λειτουργεί με κομματικά κριτήρια

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΕΥΠ και τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίες Πληροφοριών την οποία χαρακτήρισε ως «εγκληματική οργάνωση».

Ο κύριος Τσίπρας τόνισε πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τη μισή ελληνική κοινωνία, καθώς λειτουργεί με κομματικά κριτήρια, κάνοντας λόγο για δράση εγκληματικής οργάνωσης, τονίζοντας πως οι παρακολουθήσεις πλέον είναι κακούργημα.

Στη συνέχεια, έγινε παρατήρηση και από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪΔημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος ζήτησε διευκρινήσεις για όσα ανέφερε ο κύριος Τσίπρας, αναφέροντας «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Δείτε το απόσπασμα στο 03:33:

 

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις του Στέλιου Πέτσα, αλλά και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν όντως έχει γίνει ενημέρωση προς τον Αλέξη Τσίπρα από την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας αν και τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε, κάποια στιγμή είπε ότι «ενημερώσεις κατά καιρούς γίνονται διάφορες» προσθέτοντας ότι «εμείς το 2019 δεν είπαμε ποιες έγιναν και ποιες δεν έγιναν».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση».