Αλέξης Γεωργούλης: «Μέχρι τώρα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας», λέει η δικηγόρος του

Αλέξης Γεωργούλης: «Μέχρι τώρα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας», λέει η δικηγόρος του

Πλέον μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της άρσης ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να λάβει γνώση

Και τυπικά ολοκληρώθηκε η επικύρωση της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή φαίνεται να χαροποιεί τον ίδιο, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Ματίνα Μαλλά, η οποία με ανακοίνωσή της εξηγεί ότι πλέον θα λάβει γνώση του περιεχόμενου της δικογραφίας, καθώς ακόμα δεν ξέρει τι αναφέρεται ακριβώς στην καταγγελία που έχει γίνει από την Ελένη Χρονοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλιας του κυρίου Γεωργούλη, κατόπιν της επικύρωσης της απόφασης της επιτροπής νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου στην Ολομέλεια. Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς οι ενέργειες που έγιναν απο πλευράς μας για επιτάχυνση της διαδικασίας τελεσφόρησαν, και συνεπώς, μπορούμε να ελπίζουμε στην σύντομη κλήση του κυρίου Γεωργούλη απο τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζω ότι μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχομενο της δικογραφιας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελιας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως απο τις αρχές.Σημειωτέον είναι ότι λόγω της σύμφωνης γνώμης του ίδιου του κυρίου Γεωργούλη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο , μια κατά κανόνα χρονοβόρα διαδικασία όπως είναι αυτή της άρσης της ασυλίας, συντμήθηκε αισθητά, γεγονός που αποτελεί ευτυχή εξέλιξη».