Σύγκρουση Τσακαλώτου – Λοβέρδου για την αντιπολίτευση και το 41% της ΝΔ στις εκλογές: «Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;»

Σύγκρουση Τσακαλώτου – Λοβέρδου για την αντιπολίτευση και το 41% της ΝΔ στις εκλογές: «Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;»

«Είστε ο χορηγός της ΝΔ, ο μεγάλος της χορηγός. Εσείς το κάνατε»

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η θέση της αντιπολίτευση και το 41% της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου έφεραν την ένταση στο πλατό.

«Καταλήγω με το εξής: Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική μάχη, ενώ τελείωσε μια προηγούμενη, κατά την οποία ο βασικός χορηγός του 41% της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είχαμε ένα 10ήμερο όπου το ένα λάθος τους διαδεχόταν το άλλο. Του αρχηγού τους για τη Χρυσή Αυγή, του υπουργού τους για το ασφαλιστικό… Όλο αυτό το πράγμα πήγε κόσμο στη ΝΔ, μεταβάλλοντας τα δεδομένα του εκλογικού συστήματος.

Εμείς λέμε στον πολίτη ότι αν θέλει μια αξιόπιστη αντιπολίτευση και όχι όλα μαύρα αλλά που θα κάνει και τεμενάδες…», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

»Και τα συμφέροντα θα θέλουν κι εσάς αντιπολίτευση», αντέδρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Προφανώς κι εγώ αν ήμουν μεγάλο συμφέρον, τον κ. Λοβέρδο θα είχα. Η αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ», συμπλήρωσε.

«Είπε ο κ. Τσίπρας για βολική αντιπολίτευση. Δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Α. Λοβέρδος.

«Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», αντέδρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Είστε ο χορηγός της ΝΔ, ο μεγάλος της χορηγός. Εσείς το κάνατε», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος.