Ζουράρις: Και με Βελόπουλο και με τον… διάβολο θα συνεργαστεί μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζουράρις: Και με Βελόπουλο και με τον… διάβολο θα συνεργαστεί μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν απέκλεισε τη μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ζουράρις, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 τόνισε χαρακτηριστικά πως «και με τον Βελόπουλο και με ο,τιδήποτε, βάσει μιας προγραμματικής συμφωνίας», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η Νέα Δημοκρατία δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Για να προσθέσει: «Και με τον διάβολο θα μπορούσε να υπάρχει συνεργασία, επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας». Ερωτηθείς «πού μπορούν να βρεθούν προγραμματικά τα δύο κόμματα για να συνεργαστούν», απάντησε… «θα δούμε ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το θέμα»!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε ξεσπάσει σάλος με τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι αναφορικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Τότε, αφού είχε καταφερθεί εναντίον της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως που θέσπισε την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, είπε ότι μέτρο δεν πλήττει «τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει».