Οικονόμου για υπόθεση Γεωργούλη: Η πραγματικότητα εκδικείται τους εμπνευστές της τοξικότητας και της λασπολογίας

Οικονόμου για υπόθεση Γεωργούλη: Η πραγματικότητα εκδικείται τους εμπνευστές της τοξικότητας και της λασπολογίας

«Δεν χρειάζεται να πει κανείς κουβέντα, ας θυμηθεί μόνο τι έλεγε παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν»

«όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια ζήσαμε στην απόλυτη τοξικότητα και στην λασπολογία, τώρα όμως έρχεται η πραγματικότητα να εκδικηθεί τους εμπνευστές και τους εκφραστές όλης αυτής της τακτικής», ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την υπόθεση Γεωργούλη.

«Εκτός από ένα στενό ακροατήριο που βαυκαλίζεται με αυτά, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, η υπόλοιπη κοινωνία είναι απολύτως υποψιασμένη γιατί τα προβλήματα του κόσμου είναι άλλα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην υπόθεση Γεωργούλη και τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου ανέφερε «δεν χρειάζεται να πει κανείς κουβέντα, ας θυμηθεί μόνο τι έλεγε παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν».

Σε ότι αφορά το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι θα αξιολογηθεί και θα συμπεριληφθεί στην έρευνα που κάνει η Δικαιοσύνη.

«Δεσμευτήκαμε από την αρχή για καμία συγκάλυψη. Χάθηκαν νέοι άνθρωποι και το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να αναζητήσεις τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, ώστε να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.