Γαϊτάνης: Θα προσέλθει ο Σπίρτζης στη Βουλή να εξηγήσει τις καθυστερήσεις στην τηλεδιοίκηση των τρένων επί των ημερών του;

Γαϊτάνης: Θα προσέλθει ο Σπίρτζης στη Βουλή να εξηγήσει τις καθυστερήσεις στην τηλεδιοίκηση των τρένων επί των ημερών του;

«Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις από όλους»

"Θα προσέλθει ο κ. Σπίρτζης να εξηγήσει τις καθυστερήσεις επί των ημερών του; Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις από όλους" τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Ο κ. Γαϊτάνης επισημαίνει επίσης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε να προσέλθουν στη Βουλή μόνο κυβερνητικά στελέχη, ενώ η ΝΔ ζήτησε να προσέλθουν όλοι οι υπουργοί που διαχειρίστηκαν την σύμβαση της τηλεδιοίκησης.

Ειδικότερα ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε:

"Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να προσέλθουν στη Βουλή ο κ. Καραμανλής, οι υφυπουργοί και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, καθώς και ο κ. Κ. Χατζηδάκης που διετέλεσε Υπουργός το 2013, αλλά όχι ο κ. Σπίρτζης!! Σήμερα η Νέα Δημοκρατία ζήτησε να προσέλθουν στη Βουλή όλοι οι υπουργοί που διαχειρίστηκαν την περίφημη σύμβαση της τηλεδιοίκησης. Από τον κ. Χρυσοχοΐδη, μέχρι και τον κ. Γεραπετρίτη. Θα προσέλθει ο κ. Σπίρτζης να εξηγήσει τις καθυστερήσεις επί των ημερών του; Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις από όλους".