Θεοδωρικάκος: Το Σάββατο στον φράχτη του Έβρου με πρεσβευτές της ΕΕ για να δουν πόση δουλειά γίνεται εκεί

Θεοδωρικάκος: Το Σάββατο στον φράχτη του Έβρου με πρεσβευτές της ΕΕ για να δουν πόση δουλειά γίνεται εκεί

«Το 2022 με την παρουσία της η Αστυνομία στον Έβρο απέτρεψε την εισβολή 260 χιλιάδων λαθρομεταναστών και 1500 εγκληματιών»

«Αύριο πηγαίνω στον Έβρο με τους πρεσβευτές όλων των χωρών μελών της ΕΕ για να τους δείξουμε εκεί, στο πεδίο από πρώτο χέρι το σημείο που θα προχωρήσουμε στην επέκταση του φράχτη. Για να δει όλη η Ευρώπη πόση δουλειά γίνεται εκεί» τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα σημείωσε ότι «το 2022 με την παρουσία της η Αστυνομία στον Έβρο απέτρεψε την εισβολή 260 χιλιάδων λαθρομεταναστών και 1500 εγκληματιών».

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη αναφέρθηκε και στην πρόσληψη 600 νέων ειδικών φρουρών που θα ενισχύσουν τα ΑΤ της Αττικής:

«Βασικό μας μέλημα είναι να ενισχύουμε την παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους και στις γειτονιές. Γιατί η παρουσία των αστυνομικών, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, δρα αποτρεπτικά ενάντια στους εγκληματίες.  Αύριο παρουσιάζονται σε όλα τα ΑΤ του λεκανοπεδίου της Αττικής 600 νέοι ειδικοί φρουροί. Και το βάρος πέφτει στις περιοχές που έχουν πολλές οργανικές κενές θέσεις. Έχουν ολοκληρώσει την 4μηνη εκπαίδευσή τους.