Πέτσας: Στις δεύτερες εκλογές θα έχουμε αυτοδύναμη ΝΔ

Πέτσας: Στις δεύτερες εκλογές θα έχουμε αυτοδύναμη ΝΔ

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας»

«Στην πρώτη εκλογική διαδικασία η ΝΔ και Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθούν υψηλότερα από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ», προέβλεψε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η πολιτική Ανδρουλάκη οδηγεί σε συρρίκνωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και επίσης σε μια πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα ευνοήσει αυτά τα δυο κόμματα», εκτίμησε ο κ. Πέτσας και συμπλήρωσε πως «και τα μικρότερα κόμματα θα πιεστούν όπως γίνεται πάντα όταν οι εκλογές διεξάγονται σε συνθήκες πόλωσης».

Ερωτηθεί ειδικά για το κόμμα του κ. Κασιδιάρη που φλερτάρει δημοσκοπικά με την είσοδο του στη Βουλή, είπε ότι η άποψη του είναι πώς «οι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να συμμετέχουν στις εκλογές».

Σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες του κ. Πολάκη για τη βουλευτή της ΝΔ, Άννας Ευθυμίου, είπε ότι «δεν πρέπει να φτάσουμε σε σημείο κανιβαλισμού. Η κυρία Ευθυμίου έδωσες τις εξηγήσεις που χρειαζόντουσαν».

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, είπε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ καθώς «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας».