Αβραμόπουλος: O ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του αναγορεύονται ως υπερασπιστές των κατηγορουμένων Τουλουπάκη-Βαξεβάνη

Αβραμόπουλος: O ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του αναγορεύονται ως υπερασπιστές των κατηγορουμένων Τουλουπάκη-Βαξεβάνη

Απάντηση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ στην αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση Novartis

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντά στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του αποδεικνύουν ότι επιχειρούν να καθοδηγήσουν, να ελέγξουν και να υπαγορεύσουν στην Δικαιοσύνη τις επιδιώξεις τους εναντίων των πολιτικών τους αντιπάλων και δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι η εποχή αυτή έχει λήξει οριστικά με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Είναι όμως άξιο επισήμανσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Πρόεδρος του αναγορεύονται ως υπερασπιστές των κατηγορουμένων Τουλουπάκη-Βαξεβάνη και λοιπών, την στιγμή που αυτοί καλούνται να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για την διάπραξη βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων. Φοβούνται άραγε κι άλλες αποκαλύψεις;» συμπληρώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «όσον με αφορά, από την αρχή σεβάστηκα, σέβομαι κι εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για περισσότερο από 8 χρόνια έλεγξε εξονυχιστικά όλες τις συγκεκριμένες υποθέσεις, που είχαν να κάνουν με τις συκοφαντίες ανώνυμων κουκουλοφόρων και τις έθεσε δύο φορές ομόφωνα στο αρχείο και συνεπώς δεν πρόκειται να ανοίξω κανέναν διάλογο με εκείνους που κατηγορούνται από την Δικαιοσύνη για σύσταση συμμορίας. Τον λόγο για αυτούς έχει πλέον η Δικαιοσύνη και μόνο. Τίθεται όμως το ερώτημα, τι ζητά ο κ. Τσίπρας από τον κ. Πρωθυπουργό; Να παρέμβει στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να υπαγορεύσει τις αποφάσεις της, όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;».