ΚΙΝΑΛ: Γερουλάνος και Κεγκέρογλου θέτουν υποψηφιότητα για την ηγεσία

ΚΙΝΑΛ: Γερουλάνος και Κεγκέρογλου θέτουν υποψηφιότητα για την ηγεσία

Με επιστολές τους ζητούν να δοθεί παράταση μίας εβδομάδας για τη συλλογή υπογραφών

Δύο νέοι μνηστήρες για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής εκδήλωσαν σήμερα το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος, υπό τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εξ αιτίας της αιφνίδιας ασθένειας της Φώφης Γεννηματά.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην υπουργός στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, 2010-2012 και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, έστειλε επιστολή στον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ , Μανώλη Χριστοδουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ), με την οποία ζητάει να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές.

Το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, εκδήλωσε νωρίτερα και ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου. Με επιστολή του στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, (ΕΔΕΚΑΠ), ο κ. Κεγκέρογλου ζητάει προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22-10-2021 για να ολοκληρώσει την συλλογή των απαραίτητων υπογραφών.

Στην επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ, ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρει:

« Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»