Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον τραυματία αστυνομικό στο επεισόδιο στην πλατεία Βάθη

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον τραυματία αστυνομικό στο επεισόδιο στην πλατεία Βάθη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον συνεχάρη για την αντίδρασή του

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο τον 28χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, που τραυματίστηκε το πρωί στην πλατεία Βάθη, όταν κατά την διάρκεια καταδίωξης κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οδηγός εμβόλισε την μοτοσικλέτα του.

Ο 28χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια και στα χέρια, ενώ ένας από του άλλους αστυνομικούς πυροβόλησε και τραυμάτισε τον δράστη, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο υπουργός ευχήθηκε περαστικά στο νεαρό αστυνομικό και τον συνεχάρη για την αντίδραση του στο περιστατικό.

Λίγο μετά την επίσκεψη, ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στα μέσα μαζικής δικτύωσης ανέφερε: «Επισκέφτηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο τον 28χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε νωρίτερα στη συμπλοκή με αλλοδαπό, που χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, επιχείρησε να τον σκοτώσει. Έχει τραυματιστεί, αλλά ευτυχώς ελαφρά. Του ευχήθηκα περαστικά και του έδωσα συγχαρητήρια, γιατί έδρασε με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τρεις συναδέλφους του της Ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν μαζί του».

Παρακαλούμε περιμένετε ...