Θάνος Πλεύρης: Ένταση και αποδοκιμασίες από υγειονομικούς στη Θεσσαλονίκη

Θάνος Πλεύρης: Ένταση και αποδοκιμασίες από υγειονομικούς στη Θεσσαλονίκη

«Κάτω η χούντα από τα παιδιά μας, πάρτε πίσω τις αναστολές»

Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα λόγω της έκρηξης κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το thesstoday.gr, με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη τον υπουργό Υγείας. «Κάτω η χούντα από τα παιδιά μας, πάρτε πίσω τις αναστολές» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του υπουργού και του κυβερνητικού έργου.

Την ώρα που κατέφθανε ο κ. Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ την ίδια ώρα χτυπούσαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.

Εκτός αυτών, στα ηχεία που έχουν τοποθετήσει έξω από το ΕΚΑΒ, ακούστηκαν παραγγέλματα της Χούντας, θέλοντας να εκφράσουν πως η κυβέρνηση επιβάλλει τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, όπως αυτά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την είσοδο των μαθητών με self test στα σχολεία, καθώς και τις αναστολές εργασίας σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί στους υγειονομικούς κλάδους.