Έντονες αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση για τον διορισμό Ψαριανού

Έντονες αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση για τον διορισμό Ψαριανού

Η ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο Γρηγόρης Ψαριανός διορίστηκε στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου και ο διορισμός αυτός προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, "με την απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 48 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), του κεφαλαίου Β του ν. 4354/2015 «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» (Α’ 176), όπως ισχύουν, και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου (ΑΔΤ: Χ548496) σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη ενόχλησή του με τον διορισμό αυτό εξέφρασε o αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων και της αξιοκρατίας, που στον αριθμό ρεκόρ των  μετακλητών πρόσθεσε πλέον και τον κ. Ψαριανο, ο οποίος δήλωνε ευγνώμων στον κορονοϊό, γιατί θα καθαρίσει τη χώρα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτείνουμε στην κυβέρνηση να μοιραστεί τη σκέψη του νέου της μετακλητού, με τους συγγενείς των 3.540 θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας», έγραψε στο Facebook.

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων και της αξιοκρατίας, που στον αριθμο ρεκόρ των μετακλητών πρόσθεσε πλέον και...

Δημοσιεύτηκε από Alexandros Nikolaidis στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020