ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις είδε τα σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον Καλογρίτσα

ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις είδε τα σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον Καλογρίτσα

Η απάντηση της Κουμουνδούρου στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος

Για επικοινωνιακό τέχνασμα εξαιτίας των προβλημάτων στην κοινωνία από την πολιτική της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη ΝΔ σχετικά με το υπόμνημα Καλογρίτσα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλει ο κ. Μητσοτάκης, δε σώζεται από τα προβλήματα των πολιτών». Προσθέτει δε, ότι «είχε περάσει καιρός και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Τελικά δεν άργησε. Μόλις είδε τα πολύ σκούρα, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κου Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Τους ίδιους έωλους ισχυρισμούς του».

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει, ότι «μόνο που το έργο το έχουμε ξαναδεί και εισιτήρια δε κόβει, ούτε στα πιο ακραία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ» και προσθέτει: «Γιατί όλοι καταλαβαίνουν πόσο στριμωγμένος είναι πια ο κος Μητσοτάκης από την κατάρρευση της οικονομίας, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Από τις εγκληματικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα σχολεία και τις συγκοινωνίες. Και κυρίως από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που σαρώνει τους πολίτες και βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη. Και όταν δεν έχεις σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλεις από το καπέλο, δε σώζεσαι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...