Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο από την ανάρτησή του για Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο από την ανάρτησή του για Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Έγινε δεκτό το αίτημα του

Ζητώντας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, απαντά ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω μιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας χρησιμοποιώντας και εκφράσεις που δεν θεωρούνται κόσμιες.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις και ο κ. Γρηγόρης μέσω του thebest.gr έκανε γνωστό πως ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

«"Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.

Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.

Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να ανλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια.

Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό» ανέφερε στην ιστοσελίδα.

Ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών.

Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας.

Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του.

Πηγή: thebest.gr