Αυγενάκης: Πρόθεση όλων να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League

Αυγενάκης: Πρόθεση όλων να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League

«Χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να επανέλθουν οι ομάδες»

Στην πρόθεση όλων να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League, όταν θα αρχίσει να επανέρχεται η Ελλάδα σε μια κανονικότητα, αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Τα πλάνα που υπάρχουν προκειμένου να μην ολοκληρωθεί η Super League, έστω και με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών: «Κι εκείνοι κάνουν διάφορους σχεδιασμούς, διότι εκτιμούν ότι κάπου στον Μάιο μπορεί σιγά-σιγά να υπάρξει η επανεκκίνηση της αγοράς, άρα και του αθλητισμού. Εμείς επειδή βρισκόμαστε σε μία καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες χώρες, το βλέπουμε πιθανό αυτό.

Δηλαδή στα μέσα του Μαΐου να αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητα η χώρα μας και πιθανότατα να αρχίσουν σιγά-σιγά και οι προπονήσεις. Χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες για να επανέλθουν οι ομάδες. Πάντα σε συνεννόηση με UEFA, Λίγκα, ΕΠΟ και ΠΣΑΠ, αλλά σεβόμενοι και τις συμβουλές των ειδικών, θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής».

«Πρόθεση των εμπλεκομένων είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς δεν έχουμε λόγο να είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Και εφόσον αυτό αποτελέσει και απόφαση των εμπλεκομένων, εμείς από τη δική μας πλευρά, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να εξυπηρετήσουμε αυτή την απόφαση. Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση εν αγνοία των εμπλεκομένων. Θα ήταν τραγικό λάθος».