ΣΥΡΙΖΑ: Με το δόγμα «νόμος και τάξη» συγκρατούν το ακροδεξιό ακροατήριό τους

ΣΥΡΙΖΑ: Με το δόγμα «νόμος και τάξη» συγκρατούν το ακροδεξιό ακροατήριό τους

Η Κουμουνδούρου επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και την εισβολή των ΜΑΤ, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, μιλώντας για προσπάθεια της κυβέρνησης να εφαρμόσει το δόγμα «νόμος και τάξη για να συγκρατήσουν το ακροδεξιό ακροατήριό τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκρατήσει το ακροδεξιό ακροατήριο της με νόμο και τάξη πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν καταφέρνει να μαζέψει ούτε τους βουλευτές του για το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, βάζει μπροστά μαζί με τον κ. Χρυσοχοΐδη το δόγμα «νόμος και τάξη» για να συγκρατήσουν το ακροδεξιό ακροατήριό τους.

Η εισβολή των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και οι απρόκλητες επιθέσεις με ξύλο και χημικά σε φοιτήτριες, φοιτητές και δημοσιογράφους αποτελούν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης, μήπως και ξεχαστεί το φιάσκο στη διαχείριση του προσφυγικού.

Οι εικόνες ντροπής στην ΑΣΟΕΕ, η κατασυκοφάντηση του φοιτητικού κινήματος και του ασύλου παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, που η νεολαία ήταν ο εσωτερικός εχθρός και νόμος ήταν το δίκαιο του χωροφύλακα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που το μόνο που πετυχαίνει με την ανευθυνότητά της είναι να πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...