Κόντρα Κανέλλη – Μπογδάνου: Οι κατηγορίες για «χαφιεδιλίκια» και η απάντηση με την «χρεοκοπημένη ιδεολογία»

Κόντρα Κανέλλη – Μπογδάνου: Οι κατηγορίες για «χαφιεδιλίκια» και η απάντηση με την «χρεοκοπημένη ιδεολογία»

Συγκρούστηκαν σε εκπομπή του ΣΚΑΪ

Για απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές επειδή πέταξαν μπογιές στο άγαλμα Τρούμαν έκανε λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη όντας καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ενώ μίλησε για «χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκια», αναφερόμενη, χωρίς να τον κατονομάσει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΪ το όνομα και αναλυτικά στοιχεία για τον νεαρό διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που φαίνεται σε φωτογραφίες να προσπαθεί να ρίξει κλωτσιά σε άνδρα των ΜΑΤ.

Η κ. Κανέλλη σημείωσε ότι οι μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν ήταν μία συμβολική κίνηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν θα τον αναφέρει γιατί δεν θέλει να τον κάνει παραπάνω διάσημο από όσο προσπαθεί να γίνει. «Αρκετή δημοσιότητα πήρε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση Μπογδάνου και οι σταυροί

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να απαντήσει. Ανέφερε λοιπόν μεταξύ άλλων ότι δεν αποκάλυψε τα στοιχεία αλλά απλώς τα αναπαρήγαγε, κάτι που όπως είπε γι' αυτόν είναι αυτονόητο.

Επίσης σχολίασε πως τα όσα είπε η κ. Κανέλλη τον θέτουν σε κίνδυνο, καλώντας την να μάθει το «πώς λειτουργεί ο χώρος που την ακούει», αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για την δράση του ΚΚΕ, για το οποίο μάλιστα υποστήριξε πως έχει «χρεοκοπημένη ιδεολογία».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε πως δεν έχει ανάγκη να στοχοποιήσει το ΚΚΕ και την κ. Κανέλλη αφού στην Α’ Αθήνας… παίρνει περισσότερους σταυρούς από αυτήν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...