Η ΝΔ έχει περιορισμένο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης

Η ΝΔ έχει περιορισμένο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Για «περιορισμένο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως αυτό φάνηκε με την ανακοίνωση των μελών της νέας κυβέρνησης.

«Μέσα σε ένα, όχι ιδιαίτερα ευκίνητο, κυβερνητικό σχήμα το οποίο περιλαμβάνει 51 υπουργούς, μόνον ένας προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και αυτός στο περιορισμένων αρμοδιοτήτων υφυπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας -Θράκης», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Από την πρώτη στιγμή γίνεται εμφανής η διαφορά με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Θεσσαλονίκη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν τέσσερις άνδρες και γυναίκες Θεσσαλονικείς υπουργοί», μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τη δημιουργία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, μέσω του οποίου, όπως επισημαίνει, προχώρησαν αρκετά θέματα που απασχολούσαν την περιοχή - καθώς και τις πολλές και τακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αν και, όπως λέει ο λαός μας, "η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί"», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.