Ρουπακιώτης: Χρέος να συμμετέχουμε στις εκλογές

Ρουπακιώτης: Χρέος να συμμετέχουμε στις εκλογές

Μήνυμα του υπουργού Εσωτερικών προς τους ψηφοφόρους

Μήνυμα συμμετοχής στις εθνικές εκλογές που διενεργούνται σήμερα απηύθυνε στους ψηφοφόρους ο εκτελών χρέη υπουργού Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης, στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών είναι στις θέσεις τους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι κάλπες άνοιξαν και περιμένουν τους εκλογείς να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα, που είναι και υποχρέωση» συνέχισε ο κ. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε: «Να στηρίξουμε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο όταν λειτουργεί με ενίσχυση των ψηφοφόρων, παράγει και διασφαλίζει δικαιώματα, ενώ όταν κάμπτεται η αξιοπιστία του, τα δικαιώματα αμφισβητούνται και αναιρούνται».

«Χρέος να συμμετέχουμε στις εκλογές» τόνισε, «να ενισχύσουμε αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα που μπορεί να μην είναι άριστο αλλά είναι το καλύτερο. Μετά τον Αύγουστο του '18 διανοίγονται νέες δυνατότητες αποκατάστασης δικαιωμάτων, όλοι και όλες σήμερα ψηφίζουν και αύριο ελέγχουν» κατέληξε, απευθύνοντας έκκληση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές.