Φθιώτιδα: Έπεσε ξύλο στο πανηγύρι…με άρωμα εκλογών

Φθιώτιδα: Έπεσε ξύλο στο πανηγύρι…με άρωμα εκλογών

Ένα άτομο στο νοσοκομείο, δυο στα κρατητήρια και αλληλοκατηγορίες από τους εμπλεκόμενους

Ξύλο μετά μουσικής έπεσε, τις προηγούμενες ημέρες, σε πανηγύρι τοπικής κοινότητας με πολιτικές μάλιστα προεκτάσεις.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο παρέες συνεπλάκησαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από αρκετή κατανάλωση οινοπνεύματος, μόνο που η αιτία βρισκόταν στις πρόσφατες κοινοτικές και δημοτικές εκλογές.

Κατά μία εκδοχή υποψήφιος για την τοπική κοινότητα από τη μία παρέα, που το περασμένο διάστημα κατηγορούσε συνυποψήφιο ότι τον κορόιδεψε και δεν στήριξε τον ίδιο και άλλο μέλος της οικογένειάς του στις πρόσφατες εκλογές, λογόφερε με το συγκεκριμένο άτομο που καθόταν στην άλλη παρέα.

Αυτό που βεβαιώνεται είναι ότι η δεύτερη παρέα αντέδρασε εξαιρετικά δυναμικά και έστειλε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο τον πρώτο. Υποβλήθηκε έγκληση και δύο από τους τρεις της δεύτερης παρέας που φέρονται ως πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού, συνελήφθησαν. Ο τρίτος διέφυγε της σύλληψης και δεν πέρασε αυτόφωρο.

Και οι συλληφθέντες όμως υπέβαλλαν μήνυση στο «θύμα» τους, υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και υπήρχε σκοπός πίσω από τη δίωξή τους.

Το λόγο βέβαια έχουν τα δικαστήρια, ενώ για κάποιους εκ των εκλεγμένων της συγκεκριμένης Κοινότητας, φαίνεται ότι δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η καινούρια τους θητεία.