«Προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς να περάσουν από το… πανάκριβο περίπτερο της ΝΔ»

«Προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς να περάσουν από το… πανάκριβο περίπτερο της ΝΔ»

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής για το προεκλογικό περίπτερο στη συμβολή Αριστοτέλους- Τσιμισκή

Πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς απηύθυνε η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ώστε να επισκεφτούν το προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή.

Αφορμή για την ανακοίνωσή αυτή της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ στάθηκε η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ότι «αυθαιρετώντας (...) η ΝΔ έστησε μια τεράστια παράγκα», προσβάλλοντας «αφενός την αισθητική των Θεσσαλονικέων με τις διαστάσεις του περιπτέρου» κι αφετέρου προκαλώντας το κοινό αίσθημα με το στήσιμο «μιας πανάκριβης κατασκευής».

«(...) Πανάκριβο το περίπτερο, και όχι τα εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται σε προεκλογικές δραστηριότητες των υπουργείων αυτές τις μέρες. Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ σταματάει σε ένα περίπτερο 10 τετραγωνικών και όχι στα διπλά που στήνουν και τους μπερντέδες και τα ρετάλια που κρέμασαν οι ίδιοι από καιρό στις κολώνες και στις ανισόπεδες διαβάσεις. Ούτε φυσικά στο ότι εντός των ορίων της Α΄Δημοτικής κοινότητας αντί για ένα, τοποθέτησαν παρανόμως δύο εκλογικά περίπτερα. Προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς να περάσουν από το «πανάκριβο» περίπτερο της ΝΔ (...)

Μαζί με δροσερή σαμπάνια και προκαταβολικά επιδόματα Χριστουγέννων θα μοιράζονται διορισμοί ή μετακλήσεις στα γραφεία της Βουλής, παράνομες προσλήψεις και μετακινήσεις υμετέρων στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη και διορισμοί νέων διοικητικών συμβουλίων σε οργανισμούς πέντε ημέρες πριν τις εκλογές. Αν δεν υπάρχουν αυτά, θα μοιράζεται το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη Αυτοδύναμη Ελλάδα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της ΝΔ όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.