Γερουλάνος: Ναι στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων

Γερουλάνος: Ναι στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων

«Όχι στη συναλλαγή για τις καρέκλες»

«Ναι στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων, όχι στην συναλλαγή για τις καρέκλες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ με επικεφαλής τον Παύλο Γερουλάνο για τα επόμενα βήματά του ενόψει της 1ης Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι «η παράταξη θα σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που δημιουργεί η εφαρμογή της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η παράταξη θα καλύψει όσες θέσεις προβλέπονται θεσμικά στα όργανα του Δήμου και των νομικών του προσώπων», θα «στηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε απόφαση που λαμβάνεται με γνώμονα το καλό της πόλης» και στόχος της είναι «η συστηματική υποβολή προτάσεων με δική μας πρωτοβουλία για την προώθηση της προγραμματικής ατζέντας».

Όπως αναφέρει: «Η παράταξη θα διατηρήσει στο ακέραιο την πολιτική της αυτονομία» και «απόφασή μας είναι να μην ζητήσουμε ή να αποδεχτούμε αντιδημαρχίες».

Τις επόμενες μέρες εξάλλου, κλιμάκιο στελεχών του ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ θα βρεθεί σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Επιπλέον: «Για την πληρέστερη προετοιμασία μας ενόψει της λειτουργίας της νέας δημοτικής αρχής από 1η Σεπτεμβρίου, η παράταξη θα θέσει σε λειτουργία θεματικούς τομείς.[…] Ταυτόχρονα, το σύνολο των στελεχών μας θα αξιοποιηθεί σε οιονεί Συμβούλια Γειτονιάς […] Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί σχέδιο καταστατικού λειτουργίας της παράταξης το οποίο μετά από διαβούλευση θα αποτελέσει την οργανωτική μας πυξίδα».