Ο Πολάκης επιτίθεται στη Βίκυ Φλέσσα λόγω της επιστροφής της στην ΕΡΤ

Ο Πολάκης επιτίθεται στη Βίκυ Φλέσσα λόγω της επιστροφής της στην ΕΡΤ

Το νέο διαδικτυακό χτύπημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης, τα... έβαλε με την δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα λόγω της επιστροφής της στην ΕΡΤ.

Η Βίκυ Φλέσσα, είχε βρεθεί εκτός σταθμού λόγω της υποψηφιότητας της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της αυτή, η ΕΡΤ διέκοψε τη μετάδοση της εκπομπής της και τότε ξεκίνησε ένας... πόλεμος ανακοινώσεων και από τις δυο πλευρές.

Η περίοδος των εκλογών τελείωσε, η δημοσιογράφος δεν εξελέγει και η ΕΡΤ επανέφερε στο πρόγραμμα του σταθμού, τις εκπομπές της.

Η πρώτη από τις εννιά μαγνητοσκοπημένες εκπομπές που ήταν μαγνητοσκοπημένες και ήταν η βασική αιτία «κόντρας» ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο προβλήθηκε την Τετάρτη (05/06) στις 21.30.

Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο facebook το ίδιο απόγευμα και πριν την προβολή της εκπομπής ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΕΡΤ 2 αναφέροντας πως έκανε στροφή 180 μοιρών.
«Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου "Στα Ακρα"» έγραψε.

Η ανάρτηση αυτή της Βίκυς Φλέσσα και το γεγονός ότι επιστρέφει στην ΕΡΤ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Παύλο Πολάκη να της επιτεθεί.

«Γιατί κυρία μου γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε ως Πράβντα του Συριζα;; Μέχρι εκεί φτάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας και η πίστη στην ιδιωτική οικονομία και τον «υγιή ανταγωνισμό των αρίστων»;;;

Γιατί δεν πάτε στον Σκάι να αναδείξετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα στη μάχη κατά των «Μαδούρων»;;;;;

Τελικά εσείς οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας είστε οι πιο κρατικοδίαιτοι», έγραψε ο κ. Πολάκης.