Επιστρέφει η Φλέσσα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ μετά την κόντρα με το σταθμό

Επιστρέφει η Φλέσσα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ μετά την κόντρα με το σταθμό

Η υποψήφια ευρωβουλευτής δεν συγκέντρωσε τις απαιτούμενες ψήφους για να κερδίσει μια θέση στην Ευρωβουλή – Πότε θα βγει στον «αέρα»

Μετά την άγρια κόντρα με την ΕΡΤ που είχε φτάσει...στα άκρα, η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στον σταθμό.

Απόψε, στις 21.30 θα προβληθεί η εκπομπή «Στα Άκρα» με καλεσμένο τον ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη. Για το γεγονός ενημερώνει το γραφείο τύπου της ΕΡΤ.

Ωστόσο, πρόκειται για μια από τις εννιά εκπομπές οι οποίες ήταν ήδη μαγνητοσκοπημένες και για την... τύχη των οποίων είχε εκφράσει την απορία της η Βίκυ Φλέσσα στην αρχική της ανάρτηση στο facebook.

Η δημοσιογράφος η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Στα Άκρα» στη δημόσια τηλεόραση είχε θέσει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της αυτή, η ΕΡΤ διέκοψε τη μετάδοση της εκπομπής της και τότε ξεκίνησε ένας... πόλεμος ανακοινώσεων και από τις δυο πλευρές.

Αρχικά, η Βίκυ Φλέσσα υποστήριξε ζήτησε από τον σταθμό να προβληθούν δυο από τις ήδη μαγνητοσκοπημένες εκπομπές της στο πλαίσιο του νόμου της προεκλογικής περιόδου, που ξεκινούσε από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τις εκλογές και παρέχει το δικαίωμα για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή να εμφανιστεί δύο φορές σε κάθε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Το αίτημα της αυτό, όπως είχε ενημερώσει η δημοσιογράφος, δεν είχε γίνει δεκτό και η ίδια είχε εκφράσει τη πικρία της μέσω facebook πετώντας «καρφιά» προς την ΕΡΤ αναφέροντας πως: «η ΕΡΤ της καρδιάς μας σύντομα να εμπνεύσει τον σεβασμό που αξίζει να έχει η δημόσια τηλεόραση της πατρίδας μας».

Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση της ΕΡΤ, στην οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία στην δημοσιογράφο η οποία έδωσε τη μάχη της για την ευρωβουλή.

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, και η Βίκυ Φλέσσα επανήλθε με μια ακόμα ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως: «Διαστρεβλώνετε την ενημερωτική ανάρτησή μου».

Η περίοδος των εκλογών τελείωσε, η δημοσιογράφος δεν εξελέγει και η ΕΡΤ επαναφέρει στο πρόγραμμα της, τις εκπομπές της.