Νοτοπούλου: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση

Νοτοπούλου: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση

«Για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη»

«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη» δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, που είχε καταθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ολοκλήρωση «μιας κορυφαίας εκλογικής διαδικασίας» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί", που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας» τόνισε η κ. Νοτοπούλου. Συνεχάρη όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών και υπογράμμισε ότι η ίδια έδωσε με όλες τις δυνάμεις της τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη.

«Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος» ανέφερε. Ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς για την εμπιστοσύνη τους και διαβεβαίωσε ότι συνεχίζει να αγωνίζεται με το όραμά της για μια «Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή μητρόπολη».