ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμά του Μητσοτάκη είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμά του Μητσοτάκη είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ

«Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η ΝΔ»

«Το πρόγραμμά του κ. Μητσοτάκη είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποτίμησε, για άλλη μια φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών. Κρυπτόμενος πίσω από την αστεία δικαιολογία περί αφορολόγητου, μας είπε, όσο πιο σαφώς μπορεί, ότι θα κόψει τη 13η σύνταξη, στην περίπτωση που θα πάρει την εξουσία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένως δεσμευθεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να καταργηθεί, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού, (ο κ. Μητσοτάκης) επανέλαβε τα σχέδιά του για ένα ασφαλιστικό Πινοσέτ και υποσχέθηκε ξανά την παράδοση της δημόσιας υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα και κλινικάρχες. Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η Νέα Δημοκρατία. Αντιλαμβάνονται για ποιων τα συμφέροντα εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλαβαίνουν ότι το πρόγραμμά του είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ. Δεν θα του κάνουν τη χάρη».