Στο διαδίκτυο το προεκλογικό σποτ του Κώστα Μπακογιάννη

Στο διαδίκτυο το προεκλογικό σποτ του Κώστα Μπακογιάννη

Στο βίντεο αποτυπώνεται ο περίπατος του υποψήφιου Δημάρχου σε δρόμους της Αθήνας

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το προεκλογικό σποτ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, στο οποίο καλεί τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, για την Αθήνα Ψηλά, όπως είναι η ονομασία του συνδυασμού του «σε μια πόλη που δεν μένει κανείς έξω. Σε αυτήν την πόλη είμαι μέσα, έλα κι εσύ», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 5 δευτερολέπτων με φυσικό φωτισμό χωρίς ρετούς στον ήχο, ο περίπατος του κ. Μπακογιάννη στο κέντρο και της γειτονιές της πόλης, αποτυπώνει την καθημερινότητα που βιώνουν στη σημερινή Αθήνα κάτοικοι, επισκέπτες και εργαζόμενοι.

Το κάλεσμα του είναι «σε μια πόλη που ξυπνά και θέλει να ζήσει, να προχωρήσει, να αναπνεύσει και να σε χωρέσει, να σε αγγίζει... Σε μια πόλη που θέλεις να σε θέλει, να σε εμψυχώνει, να σε ανακουφίζει, να σε καμαρώνει και να την καμαρώνεις κι εσύ. Σε μια πόλη που θέλεις να σε ακούει, να σε διαβάζει, να σε οδηγεί, να σε αποδέχεται, να σου γελάει και να της γελάς κι εσύ. Σε μια πόλη που δεν μένει κανείς έξω. Σ αυτή την πόλη είμαι μέσα. Έλα κι εσύ» λέει ο κ. Μπακογιάννης.

Δείτε το προεκλογικό σποτ: