Κατσίκης: Όπως είπε ο Καμμένος οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης

Κατσίκης: Όπως είπε ο Καμμένος οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης

Τι είπε ο βουλευτής για την ενδεχόμενη ψηφοφορία στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης σε μια διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, στην οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open, ξεκαθάρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε», δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

«Το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει», τόνισε ακόμη.

Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε, ακόμα, ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» προσθέτοντας στην ερώτηση αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου ότι «αυτό λέω πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε, τέλος, «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού ότι «πρώτα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή».