«Η Αθήνα απαιτείται να έχει δήμαρχο που να έχει συνέχεια στο μυαλό του την πόλη»

«Η Αθήνα απαιτείται να έχει δήμαρχο που να έχει συνέχεια στο μυαλό του την πόλη»

Αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων, εκφράζει ο Παύλος Γερουλάνος

Αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων εκφράζει ο Παύλος Γερουλάνος.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εξηγεί, «κάτι που πάντα με βοήθησε όταν αναμετρήθηκα με μεγάλα προβλήματα είναι ότι δεν είμαι πολιτικός καριέρας ούτε εξαρτήσεις έχω, ούτε φοβάμαι το πολιτικό κόστος και τις σκληρές αποφάσεις».

Τονίζει, επίσης, την ανάγκη ο νέος δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου «να είμαστε συνέχεια στο δρόμο, δίπλα στο δημότη, πάνω από τα προβλήματα και όχι κλεισμένοι στα γραφεία μας», ενώ επισημαίνει ότι «τα σημερινά αδιέξοδα χρειάζονται ανθρώπους που μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους, αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν».

Χαρακτηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και του Νάσου Ηλιόπουλου ως «επιστροφή στο χθες, της κομματοκρατίας και της οικογενειοκρατίας», ενώ σημειώνει ότι η Αθήνα απαιτείται να έχει δήμαρχο «που κοιμάται και ξυπνάει και έχει στο μυαλό του την πόλη, που υπηρετεί πρώτα τις δικές μας ανάγκες και μετά τις όποιες δικές του φιλοδοξίες.

Πρώτο μας μέλημα είναι να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του δήμου και όσων ζούμε κι εργαζόμαστε σε αυτήν την πόλη. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να μετατρέψουμε τον δήμο της Αθήνας από απρόσωπη γραφειοκρατία που μας κοντράρει συνέχεια σε πολιτικό χώρο που μας φέρνει μαζί για να συναποφασίσουμε το μέλλον της πόλης μας και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας απροστάτευτο», ανέφερε χαρακτηροστικά.