ΣΥΡΙΖΑ: Σε ακροδεξιά στοιχεία τα «κλειδιά» της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ακροδεξιά στοιχεία τα «κλειδιά» της ΝΔ

Υψηλοί τόνοι για την αντισυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη αύριο απέναντι στη συγκέντρωση του κόμματος

Σε υψηλούς τόνους απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική της ΝΔ για την αυριανή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί την ίδια μέρα και ώρα στην πόλη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η μεν ΝΔ Θεσσαλονίκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διοργάνωση της αυριανής πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στηρίζει απροκάλυπτα τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστικών στοιχείων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Αυγενάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ο κ. Αυγενάκης γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ του δημοκρατικού δικαιώματος της διαδήλωσης και των αντισυγκεντρώσεων εναντίον εκδηλώσεων πολιτικού φορέα. Οι αντισυγκεντρώσεις συνιστούν μια αντιδημοκρατική και φασιστική πρακτική, από την οποία η ΝΔ θα έπρεπε να παίρνει αποστάσεις και όχι να τις αγκαλιάζει» σημειώνει.

«Αυτά, βέβαια, είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Μητσοτάκη, που αντί να απομονώσει τα ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ, τους έχει παραδώσει και τα κλειδιά του κόμματος», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...