Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη δήλωση Αυλωνίτου για τις «π@π@ριές» του Κ. Μητσοτάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη δήλωση Αυλωνίτου για τις «π@π@ριές» του Κ. Μητσοτάκη

«Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση»

Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή προσβλητική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έγραψε στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε η κ. Σβίγκου στην ανάρτησή της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες» και στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο,  είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει παπ...ριές».

Ωστόσο, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη "χυδαιότητα" με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα».

«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου. Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...