Αυλωνίτου: Στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης

Αυλωνίτου: Στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες»

Μια απίστευτη αναφορά σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη προέβη δημοσίως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».

Στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο  είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει παπ...ριές»

«Στα πλαίσια της παπ...ιάς που είπε ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας εις μάτην την παρέμβαση του παρουσιαστή της εκπομπής Νίκου Ρογκάκου.

2
σχόλια
 1. avatar Μαζέψτε τους! Προκαλούν!

  Η κυρία Ελένη Αυλωνίτου είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τη βλέπουμε συχνά στα κανάλια να υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική για διάφορα θέματα. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό η δήλωση της. Είναι ανάμεσα σε αυτές τις τοποθετήσεις και άλλων βουλευτών και στελεχών της κυβερνητικής πλειοψηφίας που συνεχίζουν προκλητικά να αποδίδουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού εκτός από την κυβέρνηση.

  Θεωρούμε ότι η δήλωση της κυρίας Αυλωνίτου ξεπέρασε κάθε όριο. Αναρωτιόμαστε αν μπορεί, καν, να ενταχθεί στην αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης (χωρίς αντίκρισμα) και τις παραιτήσεις υπουργών και κυβερνητικών στελεχών.

  Με λίγα λόγια:

  Μαζέψτε τους! Προκαλούν!

 2. avatar Απέλπιδες προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ

  Προφανώς με εντολή Αλέξη Τσίπρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης, έχουν εξαπολύσει μια τεράστια προπαγανδιστική επίθεση, ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να φύγουν από τα τραγικά γεγονότα της Αν. Αττικής και να πέσουν στην … «μεταμνημονιακή» εποχή!
  Απέλπιδες προσπάθειες, ενός παντελώς αποτυχημένου πρωθυπουργού – όσον αφορά τα εργατικά συμφέροντα – δεν σώζονται ούτε με τα συνεχή διαγγέλματα του Αλέξη Τσίπρα, ούτε από τις «παραιτήσεις» κάποιων, ούτε φυσικά από την απροκάλυπτη στήριξη των καναλιών και των δημοσιογραφίσκων της πλάκας, όπως είναι αυτοί της ΕΡΤ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...