«Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες»

«Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες»

Απάντηση του Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στην συνέντευξη Μητσοτάκη στην Suddeutsche Zeitung

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη προτείνοντας του «μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες», εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του εντός συνόρων για 4ο μνημόνιο και σήμερα σε γερμανική εφημερίδα για λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο.

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πως έρχεται "τέταρτο Μνημόνιο". Σήμερα λέει από τη μία στη Suddeutsche Zeitung πως "στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα" και συγχρόνως ισχυρίζεται εντός συνόρων πως έρχεται ένα νέο "άτυπο» μνημόνιο"», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-απάντηση του Μαξίμου σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΝΔ.

Νωρίτερα, η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της ανέφερε, ότι «το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος, το γνωρίζουν πια καλά οι πολίτες. Αν δεν υπήρχε άλλωστε, η κυβέρνηση θα είχε αποδεχθεί την τροπολογία της ΝΔ, να μην περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Κατά τα άλλα, ας συνειδητοποιήσει ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως ό, τι και να λένε, κανείς πια δεν τους ακούει, διότι κανείς δεν τους πιστεύει».