Καμμένος προς ΝΔ: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στο Χότζα…»

Καμμένος προς ΝΔ: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στο Χότζα…»

Ερωτηθείς, δε, για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, τόνισε πως «όσο δεν έρχεται η συμφωνία στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές»

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, την ΠΓΔΜ, αλλά και το θέμα που προέκυψε με την Αλβανία μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Όπως τόνισε, η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για «παραλογισμό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο δεν έρχεται η συμφωνία στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές»

Σε ότι αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό επειδή, όπως ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ο κ. Καμμένος απάντησε ως εξής: «Οσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

«Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα...»

Σε ερώτηση για την επίθεση της Ν.Δ. εναντίον του πρωθυπουργού και των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας για τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα...»

Παρακαλούμε περιμένετε ...