Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ είχαμε συζητήσει πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ είχαμε συζητήσει πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά

Εκτός κόμματος ο αντιπρόεδρος της Βουλής αφού υπερψήφισε την πρόταση

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ είχε τεθεί υπό συζήτηση να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για τη συμφωνία με τα Σκόπια, όπως αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος διεγράφη χθες από τους ΑΝΕΛ αφού υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Όπως είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Εξηγώντας γιατί υπερψήφισε την πρόταση μομφής είπε πως δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Σχετικά με την πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά είπε πως συζητήθηκε στην ΚΟ και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Ερωτηθείς αν μετά τη διαγραφή του θα συμπράξει με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Ενώ στις κατηγορίες για διαπλοκή «απαντά» πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον Ελληνικό λαό.