Έντονη λογομαχία on air μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Έντονη λογομαχία on air μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Ελένη Αυλωνίτου και Δημήτρης Καμμένος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα

Έντονη λογομαχία on air είχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος κατά την παρουσία τους στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε η δέσμευση της κ. Αυλωνίτου ότι μέσα στο 2018 θα υπάρξουν αυξήσεις στους βασικούς μισθούς, μία δέσμευση που ο βουέυτής των ΑΝΕΛ αμφισβήτησε ευθέως, ρωτώντας πού θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει αυτό.

Η Ελένη Αυλωνίτου απάντησε κατηγορώντας τον Δημήτρη Καμμένο ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα τον κάλεσε να αλλάξει κόμμα και να πάει στη ΝΔ, όπου όπως σχολίασε έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες απόψεις του.

Στις συνεχόμενες αντιδράσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, η Ελένη Αυλωνίτου απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον “προβοκάτορα”, με τον Δημήτρη Καμμένο να ανταπαντά ότι “προβοκάρει τον εγκέφαλό μας”.

Κατόπιν ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη για την προτροπή της να πάει στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για “μεγάλη προσβολή” και προαναγγέλλοντας ότι θα θέσει το ζήτημα αυτό στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Προειδοποίησε μάλιστα πως αν δε λυθεί το θέμα αυτό, “θα έχουμε άλλες εξελίξεις”.

Από την πλευρά της, η Ελένη Αυλωνίτου αρκέστηκε να σχολιάσει ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ γυρίζει στα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, αντί να μιλά μόνο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.