Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε με τη Ferrari – Άμορφη μάζα το αμάξι – Σκληρές εικόνες του Νews

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε με τη Ferrari – Άμορφη μάζα το αμάξι – Σκληρές εικόνες του Νews

Όλο το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονίζει το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων με τον οδηγό του υπερπολυτελούς οχήματος, μάρκας Ferrari, να βρίσκει τραγικό τέλος.

Πρόκειται για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, που οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η 35χρονη σύντροφός του οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί – στη συνέχεια – στο νοσοκομείο.

 

Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό το μακρινό 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε μάλιστα είχε ζήσει έναν δυνατό έρωτα με την συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη Μύκονο όπου διατηρούσε κατάστημα με ρούχα.

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού είχε βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2Night Show». Τότε ήταν που έκανε γνωστό ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός.
«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό.

Οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά – Όλο το χρονικό

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας που κατέγραψε το News είναι σοκαριστικές καθώς όλα έχουν καεί και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια μαύρη άμορφη μάζα.

 

 

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν η Ferrari του 45χρονου επιχειρηματία από τη Μύκονο, το οποίο οδηγούσε για πρώτη φορά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε δέντρα στο διάζωμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Βούλα και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύντροφός του.

 

 

 

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος