Τραγωδία στη Βάρη: Τρομακτικές οι πρώτες εικόνες του News από το τροχαίο – Κάηκε ολοσχερώς η Ferrari

Τραγωδία στη Βάρη: Τρομακτικές οι πρώτες εικόνες του News από το τροχαίο – Κάηκε ολοσχερώς η Ferrari

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια τον αδελφό της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού - Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα του

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο άτυχος 45χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βάρη. Πρόκειται για τον αδερφό της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι χαρακτηστικές οι πρώτες εικόνες του News από το τροχαίο, καθώς δείχνουν ότι Ferrari κάηκε ολοσχερώς.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός του «σούπερκαρ», Τζώρτζης, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε δέντρο στην κεντρική νησίδα. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες, με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο να τον ανασύρουν νεκρό από τα συντρίμμια.

Η συνοδηγός, γυναίκα του θανόντα, που επέβαινε μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ενώ λέγεται ότι από την σύγκρουση εκτινάχθηκε από το παράθυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε αποκτηθεί πολύ πρόσφατα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης στη Βάρη ήταν τέτοια που σε συνδυασμό με τις φλόγες μετέτρεψαν αυτό που πριν ήταν αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο, έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall» το 2003. Τότε, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Δείτε εικόνες του News

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος